Gümüş ve Altın Ürünlerin Bakımı İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Gümüş ve Altın Ürünlerin Bakımı

Gümüş ve Altın Ürünlerin Bakımı

Gümüş ve Altın Ürünlerin Bakımı

The AC Stories olarak ürünlerimizi uzun yıllar boyu sevilerek giyilmek üzere tasarlıyoruz. Ancak hayattaki çoğu şey gibi, takılarımızın en iyi şekilde görünmesini sağlamak için bakıma ihtiyacı bulunmaktadır. Onları ilk günkü gibi koruyabilmeniz için yapmanız gerekenleri bir araya getirdik!

Parfüm kullanırken dikkat! 

Ürünlerinizi aldığınız ilk günden itibaren özenle bakmanız çok önemli. Ürünlerin sabun, vücut losyonu veya parfümle temas etmesi onların hızlıca kararmasına veya oksitlenmesine neden olabilir. Parfüm, içerdiği uçucu yağlar ve alkol içeriği nedeniyle ürünlerinize doğrudan zarar verebilir. Bunu önlemek için, ürünlerinizi takmadan önce kullandığınız herhangi bir vücut ürünün kuruması için birkaç dakika beklemenizi öneririz.


Vücut terimiz ürünleri oksitlendirebilir.

Ürünlerimizi her gün takmak isteriz, ancak en iyi şekilde görünmesini sağlamak için her duş alışınızda, egzersiz yaptığınızda çıkardığınızdan emin olun. Havuza girmek, koşuya gitmek oldukça zararsız gibi görünse de, deriden ter yoluyla salınan toksinler ve kimyasallar ürünlerinizi oksitlendirebilir. 


Peki, takılarımı nasıl saklamalıyım?

925 Ayar gümüş ve 14 Ayar altın ürünler nemli ve ıslak yerlerde bırakılmamalıdır. Böyle bir ortamda kalan ürünler oksitlenir ve dolayısıyla kararmalar ortaya çıkabilir.
The AC Stories'den aldığınız ürünlerinizi siparişinizle birlikte gönderilen kutular içinde kapağı kapalı bir şekilde saklayabilirsiniz. The AC Stories ürünlerinizi diğer mücevherlerinizle aynı kutuda saklamamanızı öneririz. Böylelikle, ürünlerinizi çizilmelere veya materyallerin birbirinden etkilenmesine karşı korumuş olursunuz. 


Cila ve gümüş/altın temizleme bezlerini kullanabilirsiniz.

Mücevherlerinizi birkaç ayda bir cilalamaktan asla zarar gelmez. The AC Stories ürünlerinizi size siparişinizle birlikte gönderdiğimiz gümüş temizleme bezi ile nazikçe parlatabilirsiniz.  Eğer ürünlerinizde kararma gözlemlerseniz, ürününüzü yeniden eskisi gibi parlatmak için, kuyumcu ve gümüş atölyelerinden hizmet alabilir veya bize ulaşarak ücretli bakım hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Daha Fazlası

Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere!

Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere!

Sevdiklerimize hediye vermek duygularımızı ifade etmenin, kalıcı hikayeler yaratmanın en güzel yollarından birisi! Birbirimize verdiğimiz hediyeleri pek çok güzel şeyin hatırlatıcısı olarak uzun yı...

Daha fazlasını oku