Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere! İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere!

Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere!

Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere!

Sevdiklerimize hediye vermek duygularımızı ifade etmenin, kalıcı hikayeler yaratmanın en güzel yollarından birisi! Birbirimize verdiğimiz hediyeleri pek çok güzel şeyin hatırlatıcısı olarak uzun yıllar taşırız. Yalnız olmadığımızı, hatırlandığımızı, sevildiğimizi hissederiz.

The AC Stories olarak bizim yeni yıldan ve umut dolu gelecekten dileğimiz yeni başlangıçların, umudun ve cesaretin hatırlatıcısı olmak! Sevdiklerinize, kendinize, yeni hikayelerinize başlangıç olabilecek The AC Stories ürünlerini sizin için bir araya getirdik. Bu sene alacağınız o hediye, tüm yıl hiç çıkarılmadan takılacak olan o kolye olsun!

 

N E W   B E G I N N I N G S   K O L Y E S İ 

minimal lotus çiçeği kolyesi 925 ayar gümüş the ac stories

Yeni bir yıla, yeni bir işe, yeni bir döneme başlarken, kendine veya sevdiklerine her zaman yeni başlangıçlar yapabilecek gücünün olduğunu hatırlatmak istiyorsan aradığın hediye New Beginnings Kolyesi!

 

B R E A T H   K O L Y E S İ   V E   K Ü P E S İ

minimal üçgen küpe ve kolye 925 ayar gümüş the ac stories

Yaşadığımız hikayelerde bazen kazandıklarımızın ve bazen öğrendiklerimizin bir  hatırlatıcısı olarak Breath Kolyesini veya Küpesini tercih edebilirsiniz.

 

H O P E   K O L Y E S İ

minimal kağıttan gemi kolye 925 ayar gümüş the ac stories

Dünya genelinde yaşadığımız toplumsal sorunlar ile birlikte gelen kaygılarımız için bu dönemde de en çok ihtiyacımız olan: Umut!

Önümüzdeki belirsizliklerin bizi durdurmasına izin vermeden, hayal ettiğimizin de ötesini geçmek bizim elimizde. Hope Kolyesinin, umutlu olmayı seçmek için bir hatırlatıcı olmasını dileriz!

 

F R E E D O M   K O L Y E S İ   V E   K Ü P E S İ

“Özgür ruhlar bu dünyada enderdir, ama onları gördün mü bilirsin, en basitinden onlar yanındayken, kendini iyi, çok iyi hissedersin.”

minimal sinek kuşu kolye 925 ayar gümüş the ac stories

Yanındayken sizi iyi hissettiren o özgür ruhlu kişi için Freedom Kolyesi veya Küpesi iyi bir tercih olabilir.  



S E R O T O N İ N   K O L Y E S İ

925 ayar gümüş serotonin molekülü modelinde altın renk kolye

Mutluluk, mutluluk, mutluluk! Mutluluk getirmesini dilediğin herkes için Serotonin Kolyesi iyi bir fikir olabilir!

Size hediye seçkimizi hazırladık, ancak biliyoruz ki sevdiklerinizle yan yana ve sağlıklı olmak tüm hediyelerden değerlidir. Eğer istersen, her biri ayrı bir hikayeden ilham alınarak üretilmiş The AC Stories ürünlerinin daha fazlasını keşfedebilirsin. Almak istediğin kişinin hikayesini yansıtan bir ürün bulacağına inanıyoruz!

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Daha Fazlası

Gümüş ve Altın Ürünlerin Bakımı

Gümüş ve Altın Ürünlerin Bakımı

The AC Stories olarak ürünlerimizi uzun yıllar boyu sevilerek giyilmek üzere tasarlıyoruz. Ancak hayattaki çoğu şey gibi, takılarımızın en iyi şekilde görünmesini sağlamak için bakıma ihtiyacı bulu...

Daha fazlasını oku
Dağa, Taşa, Güneşe Aşık Olanlara.

Dağa, Taşa, Güneşe Aşık Olanlara.

Bazıları dağa, taşa, güneşe, doğanın kendisine aşık olur. Işıl ışıl şehir manzaralarıyla, şehirlerin eğlenceli sokaklarında değil, sessiz ve nefes kesen gün batımlarında bulur kendini. Sonsuz gözük...

Daha fazlasını oku