Dağa, Taşa, Güneşe Aşık Olanlara. | The AC Stories İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Dağa, Taşa, Güneşe Aşık Olanlara.

Dağa, Taşa, Güneşe Aşık Olanlara.

Dağa, Taşa, Güneşe Aşık Olanlara.

Bazıları dağa, taşa, güneşe, doğanın kendisine aşık olur. Işıl ışıl şehir manzaralarıyla, şehirlerin eğlenceli sokaklarında değil, sessiz ve nefes kesen gün batımlarında bulur kendini. Sonsuz gözüken bir denizin kenarında veya bir dağın eteğinde küçük hissetmeyi sever bazıları. İşte bizim de bazı ürünlerimiz,  o insanların güneşi arayışlarında, kamp rotalarında onlara eşlik etmek için tasarlandı.

 

M O U N T A I N S   K O L Y E S İ 

Dağların arkasından batan güneşle pembeleşen gökyüzüne bakıp da hayran olmamak mümkün mü? Dağların eteklerinde veya zirvesinde, bedenimizle bu dünyada ne kadar küçük bir yer kapladığımızı fark ettiğimiz o an ne büyüleyici! Işte o anların peşinden gitmek için, en bunaldığın zamanlarda o anlara geri dönebilmek için boynuna takacağın bir hatırlatıcı Mountains Kolyesi!

Mountains Kolyesi, Dağ Kolye, Gün Batımı Kolye, 925 Ayar Gümüş, The AC Stories

 

E X P L O R E   K O L Y E S İ

Günlük hayatın koşuşturmasından çıkıp, hangi mevsim olursa olsun, çam ormanlarının içinde alınan tek bir nefes bile yeniden doğuş gibi gelir ya insana, işte o derin nefesin hatırlatıcısı olarak tasarlanan Explore Kolyesini hiç çıkarmak istemeyebilirsiniz.

Explore Kolye, Kozalak Kolye, 925 Ayar Gümüş, The AC Stories

 

A   N E W   D A Y   K O L Y E S İ

Her doğan güneş, yeni bir günün hatırlatıcı değil mi? Ve eğer istersek, her yeni gün,  yeni bir güç ve yeni düşüncelerle gelmez mi? A New Day kolyesi, her güneşin doğuşunda, yeni bir güne umutla heyecanla başlamayı hatırlatmak için tasarlandı.

Hayatta çıkan engellerin bizi durdurmasına izin vermeden, hayal ettiğimizin de ötesine geçmek bizim elimizde. A New Day Kolyesinin, yeni güne inanmayı ve güneşle bir  olmayı seçebilmen için bir hatırlatıcı olmasını dileriz!

A New Day Kolyesi, Güneş Kolye, 925 Ayar Gümüş, The AC Stories

 

Güneş batıyorsa durup izle, bilgi sonludur, hayranlık ise sonsuz.

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Daha Fazlası

Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere!

Sevdikleriklerinle Yeni Yılda Yeni Hikayelere!

Sevdiklerimize hediye vermek duygularımızı ifade etmenin, kalıcı hikayeler yaratmanın en güzel yollarından birisi! Birbirimize verdiğimiz hediyeleri pek çok güzel şeyin hatırlatıcısı olarak uzun yı...

Daha fazlasını oku
Kendini Sev, Selflove Kolyesi, Kendine Sarılma Kolyesi, 925 Ayar Gümüş, The AC Stories

Kendini Sev 🫶🏻

Farkında olalım veya olmayalım, her gün milyonlarca mesaj alıyoruz; reklamlardan, haberlerden ve çoğunlukla sosyal medyada takip ettiğimiz insanlardan. Bu kadar mesajın üzerine bir de her şey o kad...

Daha fazlasını oku