Sevgililer Günü Hediye Rehberi | Aradığın O Hediye The AC Stories'de İçeriğe geç

Sepet

Sepetiniz boş

Makale: Sevgililer Günü Hediye Rehberi ♥️

Sevgililer Günü Hediye Rehberi ♥️

Sevgililer Günü Hediye Rehberi ♥️

Bu sene birlikte geçireceğiniz o güzel günde belki ilk defa birlikte yeni bir şey deneyeceksiniz ya da belki yıllardır birlikte olduğunuzu hatırlayıp şanslı hissedeceksiniz. Hikaye nasıl olursa olsun, ona seni hatırlatacak anlamlı bir hediye, sevgiyi hissetmenin en güzel yollarından birisi değil mi? 

Bu Sevgililer Günü'nde aşkınızın hatırlatıcı olacak o hediye için buradayız! Tasarımlarıyla sizi klişelerin dışına taşıyacak, hikayeleriyle hikayenizi besleyecek Sevgililer Günü Koleksiyonu'ndan bazı tasarım ürünlerimiz:

Lucky One Kolyesi

Onunla birlikte olduğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu anlatan Lucky One kolyesi! Ama aşk ayrıntılarda gizli değil mi? Tasarımına tersten baktığınızda Love yazan detayını gördünüz mü?

The Gift Kolyesi

Onunlayken kalbinin ritmi mi değişiyor? Minimalist tasarımıyla The Gift Kolyesi, o kadın için anlamlı bir hediye olabilir! 

Love is Love Kolyesi

İnsan özgürce sevebildiği sürece güzelleşiyor! Love is love Kolyesi, birlikte yarattığınız tüm renklerinizin, dayanışmanızın ve aşkınızın hatırlatıcısı olarak birlikte hiç çıkarmayacağınız o kolye olabilir. 

For Her Kolyesi

Attığınız her adımın, yaşadığınız her anının, kurduğunuz her hayalin onunla özel olduğunu hatırlatması için, sadece ona özel olarak üretilecek olan “For Her” kolyesi. 

Wildflower Kolyesi

Wildflower kolyesi, doğallını sevdiğiniz, hiç beklemediğiniz anlarda karşınızda bulduğunuz o kadın için tasarlandı. Sizi hatırlatacak o hediye, zarif duruşuyla hiç çıkarmadan takacağı Wildflower Kolyesi olabilir. 

Serotonin Kolyesi

Mutluluğu ile mutlu olduğunuz o özel kişiye, gülmenin ona çok yakıştığını hatırlatması için Serotonin Kolye ve Küpesi!

Wildflower Kolyesi, 925 Ayar Gümüş, Minimalist Papatya Çiçek Kolye, Gümüş Renk, The AC Stories

Size hediye rehberimizi hazırladık, ancak biliyoruz ki sevdiğiniz kişiyle yan yana olmak ve keyifli zaman geçirebilmek tüm hediyelerden değerlidir. The AC Stories olarak herkese aşk dolu bir sevgililer günü diliyoruz! ✨

Yorum yazın

Bu site reCaptcha ile korunuyor. Ayrıca bu site için Google Gizlilik Politikası ve Hizmet Şartları geçerlidir.

Tüm yorumlar yayınlanmadan önce incelenir.

Daha Fazlası

Kendini Sev, Selflove Kolyesi, Kendine Sarılma Kolyesi, 925 Ayar Gümüş, The AC Stories

Kendini Sev 🫶🏻

Farkında olalım veya olmayalım, her gün milyonlarca mesaj alıyoruz; reklamlardan, haberlerden ve çoğunlukla sosyal medyada takip ettiğimiz insanlardan. Bu kadar mesajın üzerine bir de her şey o kad...

Daha fazlasını oku
En Güzel Anneler Günü Hediyesi ♥️

En Güzel Anneler Günü Hediyesi ♥️

Anlamlı, Minimal ve Özel Tasarımlarıyla Kalpleri Isıtan The AC Stories Koleksiyonu Bu Anneler Günü’nde belki onunla yan yanayız, belki uzun zamandır bir araya gelemedik. Ama her zaman yanımızda old...

Daha fazlasını oku